×

EBAY vásárlások

 Frissitve: 2021.06.08

Kedves Megbizoink!

A korabbi hirleveleinkben kozolt informacioknak megfeleloen, az Ebay csomagok kezelese a jelenlegi formajaban megszunik.
A 2021 julius 1-en eletbe lepo uj vamszabalyozas miatt a UK ORDERS a tovabbiakban befejezi az Ebay csomagok Magyarorszagra szallitasat.

A jelenleg folyamatban levo csomagok esetere vonatkozo legfontosabb szabalyok a kovetkezok:
- a legutolso, hagyomanyos UK ORDERS szallitmany indulasa Angliabol 2021. junius 25, pentek
- a fenti datumig megerkezo csomagokat inditjuk el Magyarorszagra, amennyiben a szukseges informaciok is feltoltesre kerultek a weboldalunkra
- ezt kovetoen maximum meg 2 hetig orizzuk meg a csomagokat az angliai cimunkon (hatarido julius 12), amelyeket mar kizarolag a Royal Mail aktualis arszabasanak fuggvenyeben kuldunk Mo.-ra
- 2021 julius 12-et kovetoen, az esetleg az angliai raktarunkban maradt, de fel nem rogzitett csomagokat megsemmisitjuk.

2021 julius 1-tol kezdodoen a vamkezelesi koltsegekkel, import AFA-vel es magasabb szallitasi koltsegekkel szamithato a csomag es aruszallitas a UK es Magyarorszag kozott, de megoldhato.
FIGYELEM: Royal Mail tablazatunk jelenlegi arai kizarolag az angliai feladas es szallitas dijait tartalmazzak, az import AFA es a vamkezeles koltseget a Magyar Postaval kell utolagosan rendezni, azok kesobb fizetendo tetelek!

Tovabbi kerdesekkel kerjuk forduljatok hozzank, keszsegesen allunk rendelkezesetekre:
https://ukordersonline.hu/kapcsolat


Koszonom,
UK ORDERS

Betöltés...